yamaha   kawasaki   bmw

Oproep aan Alle Bikers / Trikers en Apk goed gekeurde ( Antieke) Voertuigen.

Wij Organiseren een Ride out voor de zieke Rico-Jay van 8 jaar. Met als doel om maar zoveel als mogelijk geld in te verzamelen, zodat Rico-Jay met zijn moeder naar het Children's Hospital in Boston kan gaan. Daar kan hij wel behandeld worden aan zijn darmen en weer gaan functioneren als een ( gezonde) jongen.

Hier in Nederland is dit niet mogelijk om hem aan zijn uitzonderlijke ziekte aan zijn darmen te helpen en wil de Zorgverzekering niet mee werken waardoor wij dit zijn opgestart om Rico-Jay te helpen.

De informatie over zijn ziekte kun je lezen op facebook : Stichting Rico-Jay To America Of hun Website : www.ricojay.com

Wij als Organisatoren hopen voor Rico-Jay dat wij met elkaar dit doel mogen bereiken zodat hij geholpen kan worden in het Children's Hospital in Boston. Laten wij met ons allen ons uiterste best doen om dit gezin een onvergetelijk dag te gaan bezorgen, enzo hun even de zorgen en beslommeringen te laten vergeten op deze dag. Na de Ride out speelt er een DJ en is er gezellig een Bbq nadien wat je kunt reserveren via de mail van wat jou keus is.

Ride Out is 22 April 2017

Verzamelen is om 11:00 bij Motorstop Calluna.
Adres: Stouweweg 5 , 7731 RW Ommen
Kosten deelname rit : 12,50 p.p
Kosten Bbq : 15,- p.p excl drank wordt verzorgd door Bert Zielman.
Betalen is op de dag zelf.
Aanmelden voor de Ride Out en Bbq is via mail adres: infosponsorrit@gmail.com

Ondervermelding van uw naam en wat uw keuze is of alleen de Ride out ,of Bbq ,of beide. Er is gelegenheid om te overnachten bij Calluna dit dient u echter wel zelf te reserveren bij Calluna. website: www.cafecalluna.nl Tel : 0651011109 van Bert Zielman ( eigennaar van Calluna).

Wij hopen jullie met velen te mogen verwelkomen op 22 april 2017
Trike's - Motoren - Antieke en Alle goedgekeurde Apk Voertuigen zijn van harte Welkom "Kortom" voor iedereen.

Ons Motto is : " Met en voor elkaar maken we het verschil " Een High Five van Rico-Jay en zijn Familie.